Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/7/smicom.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/7/smicom.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/0/7/smicom.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Diensten – SmiCom IT-Solutions

Diensten

 • 1

  Oplossingen

  SmiCom adviseert en implementeert verschillende oplossingen op maat, zodat ze perfect aansluiten op uw IT-omgeving. We hebben een sterke ervaring met centralisatie van data, back-up, security en netwerken.

 • 2

  Coördinator

  De IT-coördinator zorgt ervoor dat uw huidige IT-omgeving blijft draaien en verbeterd wordt. Afhankelijk van de noden bespreken we de frequentie van deze opdracht.

 • 3

  Support

  SmiCom kan tijdelijk ingeschakeld worden om uw IT-team te ondersteunen in drukkere periodes. Het takenpakket kan in dit geval afgestemd worden op de noden van uw bedrijf.

 • 4

  Projectmanagement

  IT-Projecten zijn soms ingewikkeld en komen regelmatig “on top” van de bestaande werkdruk. SmiCom kan ingehuurd worden om in naam van uw bedrijf dit project te trekken. We hebben ervaring met uiteenlopende IT-projecten en zijn ITIL en PMI gecertifieerd.

 • 5

  Architect

  Onze IT-Architect zal samen met u kijken naar de huidige toestand en de gewenste toestand uittekenen. Daarna werkt hij samen met een projectmanager en andere bestaande leveranciers (of nieuwe) om deze nieuwe toestand te bereiken. De IT-Architect blijft in tandem werken met de projectmanager tot het project opgeleverd is.

 • 6

  Security Awareness Training

  Tijdens deze opleiding geven we aan groepen de nodige knowhow om inzicht te krijgen in de gevaren van het internet. Hoe kan je spam herkennen, wat doe je best wel en wat niet. De ideale opleiding om werknemers te wapenen tegen oplichters. Thuis en op kantoor. Deze opleidingen worden klassikaal of virtueel gegeven en altijd op maat van de groep (gemiddeld 2u/sessie).

 • 7

  Beveiliging Thuisnetwerk

  De beveiliging van een thuisnetwerk gebeurt door het plaatsen en configureren van een extra toestel. Dit toestel zorgt ervoor dat iedereen veilig kan surfen en biedt extra opties voor specifieke toestellen. Zo kan er voor kinderen een filter gezet worden op websites met geweld of ongepaste inhoud en is het ook mogelijk om bepaalde toestellen extra te beveiligen tot zelf geheel internet uitzetten tijdens bepaalde uren.

 •