[col size=”one” parallax=”120″]

[text_slider auto=”true” speed=”8000″ hover_pause=”true”]

[text_slide name=”Harelbeke” position=”Dehullu Architecten” img=””]
Dehullu Architecten is een succesvol architectenbureau gevestigd in Harelbeke. Smicom heeft daar de rol als IT Coördinator (CIO) en heeft de afgelopen jaren samen met de directie de nodige technologische sprongen gemaakt om hun personeel en klanten nog beter bij te staan.
[/text_slide]

[text_slide name=”Aalst” position=”Metalclean” img=””]
Metal-Clean is  een toonaangevend bedrijf op het gebied van zandstralen, metalliseren en poederlakken.
Een industrieel bedrijf waar Smicom het plan op tafel gelegd heeft voor modernisatie en het geheel opgevolgd met bestaande en nieuwe IT-leveranciers. Ook aannemers kwamen er aan te pas want er moesten gaten geboord worden en camera’s geplaatst op gevaarlijke hoogtes.
[/text_slide]

[text_slide name=”Gent” position=”A Capella” img=””]
A Capella is een gezellig eetcafé in het Gentse. SmiCom werd gevraagd om een analyse te doen van de bestaande IT-situatie en aanbevelingen te geven voor verbetering. De vereiste was simpel: “Zorg dat de computers in dienst staan van het bedrijf en dat ze altijd werken”.
[/text_slide]

[text_slide name=”Aalst” position=”Advocatenkantoor De Paepe & Co” img=””]
Advocatenkantoor De Paepe & Co telt een vijftal advocaten en een team administratieve medewerkers.
Smicom treedt daar op als informaticaverantwoordelijke en zorgt voor alle aspecten rond het informaticagebeuren. Dit zorgt ervoor dat de advocaten zich kunnen concentreren op het advocaat zijn.
[/text_slide]

[/text_slider]

[/col]